Lotta Carlberg 070-204 19 06 info@diabetesmammorna.se

Vad ingår i  anmälningsavgiften?
Det finns lite olika paket att välja på som Äventyrspaketet, Softpaketet eller bara Matpaketet.  Aktivitetspaketen har Idre Fjäll satt ihop för att du ska få testa på och utmana dig själv om du vill.  En anmälningsavgift på 1000 kr ingår i alla paketen. Den är inte återbetalningsbar.
Övriga aktiviteter som erbjuds under Diabetesveckan som anordnas av Diabetsmammorna, DIOS, SSDF, Beat Diabetes och Ung diabetes mfl. ingår i alla paketen.

Vilka aktivitetspaket finns?
Paket endast mat:
I detta paket ingår inte Idre Fjälls aktivitetspaket.
Aktiviteter:
 Föreläsningar och de aktiviteter som anordnas av Diabetesmammorna, DIOS, SSDF, Beat Diabetes och Ung Diabetes.
Mat: Grillkväll söndag 28/6, frukost x 4, lunch x 4 och middag x 3 
Är du diabetiker får du 100:- rabatt på endast matpaketet.

ÄVENTYR paketet inkl mat:
Aktiviteter:
Mountainbike (inkl. cykel o trailpass), höghöjdsbana (olika nivåer), vandring till Städjan och föreläsningar. 
Mat: Grillkväll söndag 28/6, frukost x 4, lunch x 4 och middag x 3 
Är du diabetiker får du 100:- rabatt på äventyr paketet.

SOFT Paketet inkl mat: 
Aktiviteter: Vandring lugn (inkl. lift), minigolf, inomhusbad, bowling och föreläsningar.
Mat: Grillkväll söndag 28/6,frukost x 4, lunch x 4 och middag x 3 och föreläsningar.
Är du diabetiker får du 100:- rabatt på soft paketet.

Tilläggspaket för dig som vågar
TRIATHLON: 
Löpning till toppen av Idre Fjäll, cykling till Burusjön, simning över Burusjön och cykling tillbaka till Idre Fjäll via Nordsidan.
Triathlon ingår inte i något annat paket utan är ett tillägg.
Denna aktivitet har en åldersgräns på 12 år.

Om jag inte vill vara med på några aktiviteter utan bara träffa andra vad ska jag då välja?
Om du bara vill vara med för att träffa andra passar endast mat paketet dig bäst. Aktiviteterna som ingår i det paketet är frivilliga så du behöver ej deltaga på dem.

Vilka kan åka med på Diabetesveckan?
Diabetesveckan är öppen för alla oavsett ålder och  typ av diabetes, anhöriga och vänner. Vi vill skapa en vecka där vi får ”Enas och Förenas” Efter att ha träffat flera tusen diabetiker under åren vet vi att många känner sig ensamma med sin sjukdom och har få omkring sig att dela idéer, tips och erfarenheter med. Här finns den möjligheten att träffa andra som känner lika. 

Kan mitt barn under 18 år åka med själv?
Nej de behöver ha en vuxen person med sig.

Kan jag ta med mina barn?
Ja du kan ta med dina barn. De kan delta/köpa samma paket som dig. Vi kommer att anordna barnaktiviteter bara för barn, så att du som förälder kan lyssna på tex en föreläsning.

Hur många kan vi ta emot?
Detta är första året vi anordnar Diabetesveckan och har därför satt taket till 1000 deltagare. Vi vill att denna vecka ska bli minnesvärd och lärorik därför börjar vi i mindre skala fastän Idre Fjäll har betydligt många flera bäddar än 1000.

Hur betalar jag?
Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. Diabetesmammorna är ansvariga för all betalning av aktivitetspaketen i samband med Diabetesveckan. 

Hur bokar jag boende?
Boendet kommer du att få boka direkt genom Idre Fjäll följ denna länk www.idrefjall.se/boende/ Avbokningsregler se Idre Fjälls webbsida. 

Vad händer om jag blir sjuk?
Aktiviteterna och maten kan du boka av 4 dagar innan Diabetesveckan startar med uppvisande av läkarintyg. Kontakta Diabetesmammorna info@diabetesmammorna.se Boendet bokar du genom Idre Fjäll och de har egna avbokningsregler. Se deras webbsida www.idrefjall.se
En anmälningsavgift på 1000 kr ingår i alla paketen. Den är inte återbetalningsbar.

Försäkring?
Skulle olyckan vara framme när du är med på någon av Idre Fjälls aktivitetspaket har de försäkring. För övriga aktiviteter så gäller din egna olycksfallsförsäkring. Därför är det viktigt att du innan resan tittar igenom den så att den täcker om något skulle inträffa.

Kan jag ändra min anmälan?
Ja du kan ändra i din anmälan om du skulle vilja byta aktivitetspaket. Enklast är om du mailar till info@diabetesveckan.se Viktigt är att du skriver ditt namn, skriver om det är du eller någon annan i din familj som vill ändra i sin anmälan och vad ni vill ändra till. Vi kommer då att sända ut ett nytt mail med ändringen så att du kan dubbelkolla att det blir rätt.  

Godkännande av dina personuppgifter
Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, ålder, bilder och film från diabetesveckan, publiceras på internet och i andra medier.